Parkeergarage Schoonmaak

Parkings, parkeerplaatsen en ondergrondse garages van winkels, bedrijven, grootwarenhuizen en openbare instellingen worden vuil en smerig door het intensief gebruik van wagens. Zowel publieke parkings als private parkings dient men schoon te laten maken, elke dag opnieuw én met de juiste schoonmaakproducten. Klanten betalen immers veel geld om een parkeerplaats te huren. Daarom is de schoonmaak van parkings een must.

Bij gebrekkige schoonmaak, komt de veiligheid in het geding en krijgt men last van geurhinder en ongedierte. Parkeerplaatsen van bedrijven, winkels en openbare instellingen worden dagelijks geconfronteerd met zwerfvuil zoals plastic flessen, papier en blikjes. Hierbij mag men ook extra stof en vuilafzetting niet vergeten. Ook de uitstoot van uitlaatgassen maakt de parkingsvloer extra vuil.
Ook het verwijderen van kauwgom op parkings behoort tot de periodieke schoonmaakdiensten van Qleanics. Kauwgom verwijderen in ondergrondse garages en parkings zorgt ervoor dat alles netjes, schoon en representatief blijft.

Betonvloeren van garages of coatingvloeren dient men op periodieke wijze te reinigen. Vet en olie van wagens, bandensporen, uitlaatgassen, vuil van sneeuw en ijs zetten zich af op de parkingvloer. Dankzij speciale reinigingstechnieken zoals veegmachines, schrobzuigmachines en hogedruk spuitinstallaties is het vuil grotendeels weg te krijgen.

Onze diensten

Fitnesscentra

Qleanics

Qleanics is bekwaam in de gespecialiseerde schoonmaak van alle soorten fitnesscentra en besteedt hier de meeste aandacht aan hygiëne. Ook de douches en kleedkamers worden volledig door ons schoongemaakt en krijgen zo weer glans en een lekkere geur.

Vloeronderhoud

Qleanics

Opleveringsschoonmaak

Qleanics

Glasbewassing

Qleanics

Kantoorschoonmaak

Qleanics

Geïnteresseerd in een van onze diensten?!

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op deze website nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt. Aarzel dan niet contact op te nemen.

ONS ADRES

QLEANICS
Perim 306
1503 GD Zaandam

CONTACTGEGEVENS

T: 085 130 37 87
info@qleanics.nl
www.qleanics.nl

OVERIGE GEGEVENS

KVK: 71982000
BTW: 188838570B02
IBAN: NL57 INGB 0008 4933 81

Created with passion by Complete Website

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?