Missie & Visie

Wij leveren als bedrijf diensten aan die steunend zijn op vier belangrijke pijlers: service, kwaliteit, professionele aanpak & veelzijdigheid. Hierdoor zijn wij in staat om de klanten een op maat gemaakt aanbod te doen met gunstige prijzen.

Onze missie blijft uw verzekeren van een onberispelijke en vlekkeloze werkomgeving, waar men zijn werk optimaal en schoon kan uitvoeren. Onze medewerkers leveren elke dag een bijdrage om uw dagelijkse werkomgeving zo aangenaam mogelijk te maken.
Als bedrijf, bieden wij onze klanten een uitgebreid pakket aan van schoonmaakdiensten, receptiediensten, meerdere facilitaire diensten en technisch onderhoud van gebouwen.

Qleanics staat voor efficiëntie en is continu bezig met ontwikkeling en innovatie op schoonmaakgebied met als doel te onderscheiden en te voldoen aan alle kwaliteitsvoorwaarden. Qleanics biedt u als klant een volledige dekking aan door 24/7 beschikbaar te zijn. Hierbij rekening houdend met onvoorziene gebeurtenis of calamiteiten.

Onze diensten

Fitnesscentra

Qleanics

Qleanics is bekwaam in de gespecialiseerde schoonmaak van alle soorten fitnesscentra en besteedt hier de meeste aandacht aan hygiëne. Ook de douches en kleedkamers worden volledig door ons schoongemaakt en krijgen zo weer glans en een lekkere geur.

Vloeronderhoud

Qleanics

Opleveringsschoonmaak

Qleanics

Glasbewassing

Qleanics

Kantoorschoonmaak

Qleanics

Geïnteresseerd in een van onze diensten?!

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op deze website nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt. Aarzel dan niet contact op te nemen.

ONS ADRES

QLEANICS
Perim 306
1503 GD Zaandam

CONTACTGEGEVENS

T: 085 130 37 87
info@qleanics.nl
www.qleanics.nl

OVERIGE GEGEVENS

KVK: 71982000
BTW: 188838570B02
IBAN: NL57 INGB 0008 4933 81

Created with passion by Complete Website

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?